ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноИзбориНовини

И БЗНС издигна кандидат за кмет на Пловдив

Местният лидер Илия Зюмбилев ще се състезава за поста с обещания за: нулева корупция, 15% по-ниски данъци, облекчения и помощи за младите

Илия Зюмбилев, областен председател на БЗНС, е кандидатурата на партията за кмет на Община Пловдив. Тя бе представена от лидерът на ПП БЗНС Николай Ненчев на пресконференция в пресклуба на БТА в града днес по обяд.

„В тези изключително сложни времена, когато се предлагат различни платформи, ние вярваме в хора, които имат история и които са тясно свързани с демократичните процеси, а той е част от демократичната кауза много преди 10 ноември 1989 г.,“ каза Ненчев.

Илия Зюмбилев  е магистър по електроника, доктор по материалознание, хоноруван преподавател в Технически университет – София и председател на Независимото дружество за защита правата на човека в Пловдив. Така го представи Николай Ненчев. После добави, че е  последователен демократ и антикомунист, а според него, Пловдив има нужда такъв кмет.

Самият кандидат каза, че програмата му е отворена към младите хора, които  на практика допринасят за развитието на града.

„В мое лице, като кмет, те ще имат пълно съдействие и всякакви облекчения и помощи, които да получават,“ каза Илия Зюмбилев и обеща нулева корупция, 15% по-ниски данъци.

Сред идеите му са: дигитализация на общинската администрация, „няколко нови детски градини и две училища“, изграждането на бърза железница, разширение на съществуващата улична мрежа, както и въвеждането на мораториум върху продажбата на общинско имущество.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина